Gemeente Duiven


lopende Promo Logo Pro Sport

Top-sportaanbod in de Sport Vakantie Week van 15 tot en met 17 oktober

Drie dagen sporten in de herfstvakantie. Welke jongere in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar wil daar niet aan mee doen. Misschien is de jeugd met hun ouders op vakantie in het buitenland. Dat is ook leuk, maar dan missen ze wel een grandioos aanbod van sportactiviteiten in de herfstvakantie op 15 tot en met 17 oktober. Sporten in de Sport Vakantie Week is COOL. Drie dagen lekker intensief kennis maken met sporten, die worden aangeboden door maar liefst 22 sportorganisaties. Nog niet eerder is er een zo groot en gevarieerd aanbod van sporten geweest. Profiteer er van.

Print het schema op deze website uit en noteer ook voor je zelf voor welke sporten je hebt ingeschreven. Je hoeft daardoor niet te onthouden hoe laat je op welke locatie moet zijn om lekker te sporten.

» inschrijfformulier Sport Vakentie Weken.pdf

Opzet Sport Vakantie Weken
De Sport Vakantie Weken is een serie van 3 keer 3 dagen sport in drie vakanties gedurende een schooljaar te beginnen met de herfstvakantie en eindigend met de zomervakantie. Deelname aan alle drie de vakantieweken kost in totaal slechts EUR 12. Deelname aan één Sport Vakantie Week kost EUR 5. De tweede keer dat de jeugd in een schoolseizoen meedoet (in de meivakantie) kost het slechts EUR 4 en doet men ook in de zomervakantie nog mee, dan kost dat slechts EUR 3. In totaal dus slechts EUR 12 voor maar liefst 9 sportdagen met in totaal 36 mogelijkheden om kennis te maken met bekende of onbekende sporten.

afbeelding slogan Sport is voor iedereen