Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Deelraad vergadert

Woensdag 15 oktober vanaf 20.00 uur in de raadzaal, Groene tuin 317.

De vergadering is openbaar en zoals gewoonlijk is iedereen van harte welkom. De complete set vergaderstukken ligt ter inzage bij het Informatiecentrum van de deelgemeente IJsselmonde aan de Groene tuin 317. In de vergaderzaal zijn altijd samenvattingen van de agenda en de voorstellen beschikbaar voor aanwezige belangstellenden. Voor meer informatie over agendapunten kunt u bellen met de griffie van de deelraad telefoonnummer 479.82.00.

Meepraten
Na de opening van de vergadering kunnen aanwezigen het woord voeren over onderwerpen die al dan niet op de agenda staan. Zij die gebruik willen maken van dit spreekrecht, dienen dit vóór de vergadering te melden bij de griffier. De beschikbare tijd is maximaal 5 minuten per spreker, terwijl de totaal beschikbare spreektijd maximaal 30 minuten bedraagt.

Agenda

1. Opening en mededelingen

2. Vaststelling van de agenda

3. Spreekrecht burgers

4. Stadionpark

5. Sluiting

Stadionpark
De deelraad krijgt een presentatie van de hoofdlijnen van de verschillende ruimtelijke modellen, de fasering van het project en de resultaten van de consultatieronde. Daarna zullen de deelraadsleden aan de hand van enkele aandachtspunten en vraagstellingen met elkaar van gedachten wisselen.