Deelgemeente Charlois Rotterdam

Opknapbeurt voor playground Rilland Bath

Heijmans Vastgoed heeft donderdag 2 oktober de Playground Rilland Bathstraat in Pendrecht een grondige opknapbeurt gegeven.

Medewerkers van Heijmans brengen tijdens hun jaarlijkse teamuitje onder meer nieuwe spelmarkeringen aan op Playground Rilland Bath in Pendrecht (foto: Heijmans) Deze Playgrond is een aantal jaren geleden aangelegd door de Richard Krajicek Foundation en was wel aan een opknapbeurt toe.

Het initiatief maakte deel uit van het jaarlijkse teamuitje, waarin traditiegetrouw maatschappelijke binding en sociale betrokkenheid een belangrijke rol spelen.

Het hele team van Heijmans ging aan de slag om de playground op te knappen. Er werd onder andere gewerkt aan het hekwerk, de tegels, basketbalborden, spelmarkering en groen.

Voor 2 oktober werd al een nieuwe coating aangebracht op het voetbalveld. Met financiële steun van de Heijmans Foundation zijn ook de lijnen van het basketbalveld vernieuwd en is een deel van het hek verhoogd. Verder plaatste de Krajicek Foundation twee extra speeltoestellen. In de loop van de middag organiseerden de medewerkers met hulp van TOS (Thuis Op Straat) een spelmiddag. Zo konden de kinderen uit de buurt hun vernieuwde speelplein in gebruik nemen. Ed Goverde, portefeuillehouder Ruimtelijke Ordening, Beheer en Wijkzaken van de deelgemeente Charlois, ging die middag ook een kijkje nemen en was aangenaam verrast door het resultaat.