Gemeente Coevorden

Voorontwerpbestemmingsplan Dalerveen, uitbreiding De Haar III

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden nodigt u uit om te reageren op het voorontwerpbestemmingsplan Dalerveen, uitbreiding De Haar III. Het bestemmingsplan omvat de juridisch planologische regeling voor de bouw van 7 woningen in Dalerveen.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 16 oktober 2008 zes weken ter inzage bij de afdeling Publieksservice, team Bouw en Milieu, Hoofdstraat 2 te Dalen. Op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag ook van 16.00 tot 18.00 uur kunt u het plan inzien. Is dit te ver weg voor u? We komen ook naar u toe. Op donderdag 6 november van 16.00 uur tot 20.30 uur wordt een inloopmiddag/-avond georganiseerd in café Boerhoorn, te Dalerveen. U kunt daar uw mening over het plan doorgeven aan één van onze medewerkers. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt. U mag natuurlijk ook een brief sturen. Die kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden.

Hoe gaat het dan verder?
Daarna start het formele traject en wordt er een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan wordt wederom ter inzage gelegd (publicatie in de Nederlandse Staatscourant en in de Coevorden HuisAanHuis). Als u nog vragen heeft kunt u bellen met dhr. H.J.R. Ellen, afdeling Beleid & Strategie (locatie Dalen), telefoon: 0524-598184.