Gemeente Lansingerland


Cultuurnota Lansingerland
Cultuurnota Lansingerland

Nog dit najaar zal de gemeente kunst- en cultuurbeleid gaan ontwikkelen. Om informatie voor deze beleidsnota te verzamelen, zijn drie actieve workshops voor vertegenwoordigers van het culturele veld georganiseerd.

Toneel van deze bijeenkomsten waren drie verschillende culturele locaties in Lansingerland: de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs, het Polderhuis in Bergschenhoek en MKC t Web in Bleiswijk. Deelnemers uit het brede spectrum van kunst en cultuur dachten actief mee over onder andere het doel van cultuur en middelen om deze doelen te bereiken en er werd gediscussieerd over zaken die Lansingerland nog mist op dit gebied. Eén van de conclusies van deze bijeenkomsten was dat samenwerking tussen verschillende organisaties erg belangrijk is. Als eerste stap naar meer samenwerking werden dan ook volop visitekaartjes uitgewisseld!

De cultuurnota zal rond maart aan de gemeenteraad worden aangeboden. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Wendy Legerstee van de afdeling Economische Zaken & Welzijn via telefoonnummer (010) 800 40 00.