Politie Drenthe

Woensdag

Assen, 15-10-2008

Roodlichtcontrole

HOOGEVEEN De politie heeft dinsdagmiddag op de Schutstraat een roodlichtcontrole uitgevoerd voor fietsers. In totaal werden 15 bekeuringen uitgeschreven. De overtreders waren voornamelijk schoolgaande fietsers. (08-183913)

Politie houdt man aan tijdens controle

ASSEN De politie heeft dinsdagmiddag tijdens een verkeerscontrole een 30-jarige man uit Smilde aangehouden op de Dr. A. F. Philipsweg. De man werd voor controle aan de kant gezet. De bromfiets van de man werd gecontroleerd. Uit de controle bleek dat de kentekenplaat niet van de bromfiets was, maar van een snorfiets. De man kon hier geen duidelijke verklaring voor geven en werd vervolgens aangehouden terzake diefstal en/ of heling. De man werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten. De politie heeft deze zaak in behandeling. (08-183811)

Inbraak in manege

ZUIDWOLDE In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een manege aan de Nijverheidsweg. In totaal werden negen zadels en een aantal singels en hoofdstellen weggenomen. Onbekenden hebben zichzelf toegang verschaft door een binnendeur te forceren. De gedupeerden hebben aangifte gedaan bij de politie. (08-183715)

Politie houdt man aan voor bedreiging

TWEEDE EXLOERMOND De politie heeft dinsdagavond een 25-jarige man uit Tweede Exloermond aangehouden. De man wordt ervan verdacht een aantal familieleden te hebben bedreigd. De man werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten. (08-183963)

Fietsverlichtingscontrole

HOOGEVEEN De politie heeft dinsdagavond op verschillende locaties in Hoogeveen gecontroleerd op fietsverlichting. Op de Griendtsveenweg, de Schutstraat en de Zuidwoldigerweg werd gecontroleerd. In totaal werden vier bekeuringen uitgeschreven. De meeste fietsers hadden hun verlichting keurig op orde. (08-183971)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u contact met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u contact opnemen met telefoon 0592 451280.