Gemeente Best

Informatieavond milieuonderzoek Aarle-Hokkelstraat

15-10-2008

Vanaf dinsdag 14 oktober ligt de Startnotitie Milieueffectrapportage woningbouwontwikkeling Aarle-Hokkelstraat ter inzage. Op dinsdag 28 oktober vindt er in het kader van deze Startnotitie MER een informatieavond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best.

Tijdens deze informatieavond wordt door adviesbureau Arcadis - het bureau dat het onderzoek heeft uitgevoerd - een presentatie gegeven. Dit betreft een verslag van het onderzoek naar de geschiktheid van de locatie Aarle-Hokkelstraat voor woningbouwontwikkeling en de eventuele milieueffecten waarmee rekening gehouden dient te worden in de verdere planvorming. Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De officiële bekendmaking van de ter inzage legging van de Startnotitie Milieueffectrapportage woningbouwontwikkeling Aarle-Hokkelstraat kunt u lezen bij de Openbare Bekendmakingen.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met mevr. A. Heringa via telefoonnummer 0499- 360 911 of emailadres: a.heringa@gembest.nl.
---