Mojo Concerts

Extra show The Moody Blues in Amsterdam

Ze mogen dan hun hoogtijdagen hebben gehad in de jaren zestig en zeventig, The Moody Blues zijn nog altijd populair. De kaartverkoop van het eerder aangekondigde concert verliep zo snel dat de band besloot een extra optreden in te lassen op donderdag 16 oktober.

En dat is meer dan logisch want de Moodies hebben tal van pop klassiekers op hun naam staan zoals Question, Tuesday Afternoon, Boulevard de la Madelein, I'm Just A Singer (in a Rock and Roll Band) en uiteraard Night of White Satin. Dat deze nummers ook live nog steeds hun magie en glans niet verloren hebben, werd duidelijk tijdens de serie uitverkochte concerten in 2006. Het is met The Moody Blues net als met goede wijn. Met het klimmen der jaren neemt de kwaliteit alleen maar toe.

Woensdag 15 en donderdag 16 oktober 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 49,-/¤ 44,-/¤ 39,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop reeds begonnen via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier voor woensdag 15 oktober en donderdag 16 oktober.