Politie Groningen

Politie zoekt getuigen na lastig vallen van meisje

Provincie Groningen, 15-10-2008 o De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat vrijdag 10 oktober, omstreeks 12.30 uur op de Papiermolenlaan in Groningen heeft plaatsgevonden. Een 16-jarig meisje uit Assen en een nog onbekend meisje werden op deze locatie door een onbekende man lastig gevallen.

De 16-jarige werd samen met het ander meisje aangesproken door de man, die een witte auto bij zich had. De man vroeg hun naar de weg. De Drentse werd vervolgens door de man beetgepakt. Vier jongens waren getuige geweest van het incident. Door hun bemoeienis liet de man het meisje los. Hij ging er vandoor in zijn auto.

Er is tot op heden alleen gesproken met het 16-jarige meisje. De politie wil graag in contact komen met het andere meisje. De Assense kende haar volgens eigen zeggen van een selectiewedstrijd korfbal voor de regio Drenthe. Ook wil de politie spreken met de vier jongens, die het incident deels of in zijn geheel hebben gezien. Het meisje en de vier jongens kunnen contact opnemen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.