Ingezonden persbericht


Persbericht

Wederom uitbreiding bij Morningstar Systems

Meerssen, 15 oktober 2008 Bij Morningstar Systems - onderdeel van de I.R.I.S. Group en specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement zijn drie nieuwe medewerkers in dienst gekomen. Daphne Stibbe is werkzaam als Livelink functioneel consultant / Business consultant, Rick Gruijters is verantwoordelijk voor de introductie van het I.R.I.S.- portfolio in Nederland en Peter de Vries vervult de functie van Senior Technical Consultant.

Daphne Stibbe (35) is per 1 juni in dienst bij Morningstar Systems als Livelink consultant. Stibbe studeerde rechten aan de Tel Aviv University (Israel) en heeft een Bachelor of Laws (LLB). Zij was onder andere werkzaam bij Logica, Shell SIEP en Nuon. Stibbe: Ik wil bij Morningstar Systems graag diepgaande Livelink kennis en ervaring opdoen, om als functioneel consultant te kunnen toepassen bij uiteenlopende content management klantvraagstukken.

Rick Gruijters (27) is per 1 oktober 2008 in dienst getreden bij Morningstar. Als Business development manager I.R.I.S. Nederland is hij verantwoordelijk voor de introductie van het I.R.I.S.-portfolio in Nederland. Hieronder vallen onder andere marketing- en salesactiveiten en het opzetten van een (implementatie-) organisatie. Gruijters studeerde Economie; Organisatie & Management aan de Universiteit van Maastricht, waarna hij werkte bij BCT Guiding Documents. Gruijters: Ik verwacht bij Morningstar Systems mijn ECM kennis in te kunnen zetten en verder te verbreden, dit door het bredere pallet aan software, elk met hun unieke eigenschappen.

Als Senior Technical Consultant is Peter de Vries (31) - in dienst sinds 1 oktober 2008 - verantwoordelijk voor de technische consultancy, waaronder (technische) ontwerpen, aanpassingen en advies op ECM gebied. In 2001 is de Vries afgestudeerd in Technische Informatica aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hierna begon hij als (ECM) consultant bij CMG (nu Logica), tot voor kort. De Vries: Met mijn dienstverband bij Morningstar verwacht ik voor een leuk, dynamisch en ambitieus bedrijf te mogen werken. Met mijn kennis en ervaring hoop ik een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Morningstar.

Wij zijn erg blij met de komst van Daphne, Rick en Peter. Uiteraard blijft ons bedrijf groeien, en de in maart dit jaar gelanceerde wervingswebsite van Morningstar Systems is nog steeds actief , stelt René Beulen, commercieel directeur bij Morningstar Systems. Hier kunnen potentiële nieuwe werknemers alle informatie vinden over Morningstar Systems als werkgever, plus de actuele vacatures. Onze organisatiegroei gaat door!

Meer informatie op www.morningstarsystems.nl/vacatures.

Morningstar Systems Kruisstraat 1 6231 LJ Meerssen the Netherlands Tel: +31 (0) 43 408 6600 Fax: + 31 (0) 43 408 6609 e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems

Morningstar Systems is specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management. Morningstar is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen en ongestructureerde gegevensbronnen. Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise, aangeduid als Context Management . Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van document-, kennis-, email- en recordsmanagement en daarnaast gerelateerde toepassingen met betrekking tot relatie- en businessprocesmanagement. Morningstar Systems is een vooraanstaand leverancier voor de professionele dienstensector en heeft tevens klanten binnen de petrochemie, farmachemie en financiële dienstverlening.

Morningstar Systems is opgericht in 1996 en is onderdeel van de I.R.I.S. Group. Met meer dan 500 ECM professionals en met vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Noorwegen, de Verenigde Staten van Amerika en China, is de I.R.I.S. Group de grootste ECM specialist in Europa.

Meer informatie: www.morningstarsystems.nl en www.irislink.com


---

Voor redactionele informatie of foto Rick Gruijters/ Peter de Vries/ Daphne Stibbe:

Influx PR Marleen Lassche - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn.

Tel.: 055 366 3034, e-mail: marleen@influx-pr.com