Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Business meets luxury in het nieuwe
Marmara Sisli hotel te Istanbul

The Marmara Hotels and Residences opent 4* hotel in zakencentrum Sisli

Istanbul, woensdag 15 oktober 2008 Vandaag opent het gloednieuwe 4* business hotel The Marmara Sisli van The Marmara Hotels and Residences hotel groep haar deuren in het hart van Istanbuls zakencentrum Sisli. Marmara heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de wereld van luxe (zaken)reizen en kent de eisen en wensen van haar gasten dan ook als geen ander. In het Marmara Sisli hotel, waar de nostalgische jaren 30 stijl versmelt met de moderne trends van vandaag de dag, worden gasten van alle gemakken voorzien. Naast de 107 luxe kamers die het 12 verdiepingtellende gebouw rijk is, biedt het hotel vier grote vergaderzalen (tot 60 personen), een voortreffelijk restaurant en een lobby waar iedereen zich thuis kan voelen.

De opening van het Marmara Sisli hotel is onderdeel van het tienjarig groeiplan van The Marmara Hotels and Residences. We willen in 10 jaar veertig luxe hotels openen in steden als Parijs, Londen, Amsterdam, St. Petersburg en Sofia. Ook buiten Europa willen we mensen de luxe van Marmara laten ervaren. Op dit moment hebben we al een hotel in Manhattan New York, andere wereldsteden zullen volgen. Het Marmara Sisli hotel is het zesde hotel dat door ons geopend wordt. Daarnaast heeft Marmara ook nog drie luxe residences. aldus Mr. Serdar Alp Turan, Chief Operations Officer van The Marmara Hotels and Residences.

Marmara Sisli
Het Marmara Sisli hotel ligt midden in het hart van het grote businesscenter in Istanbul, Sisli. De zakendistricten Levent en Maslak liggen tevens op een steenworp afstand. Naast de goede ligging voor zakelijke activiteiten, is het vanuit Marmara Sisli hotel ook goed mogelijk om te genieten van het moois van Istanbul. De wijken Nisantasi en Taksim, uitgaans- en shopwalhalla s, zijn goed te bereiken vanuit het Marmara Sisli hotel.

Over The Marmara Hotels and Recidences
The Marmara Hotels and Residences is de meest prestigieuze hotelketen van Turkije; de hartelijke Turkse gastvrijheid versmelt hier met Europese stijl. Elk hotel staat op een spectaculaire plaats met geweldig uitzicht, mooie architectuur en het biedt een fantastische service. The Marmara Hotel and Recidences heeft als filosofie "Living well is the best revange , dit realiseren zij door een exclusieve ervaring te bieden aan hun gasten. The Marmara Hotel and Recidences zijn zowel binnen als buiten Turkije te vinden; het Marmara Istanbul hotel ligt op het Taksim Square, Marmara Pera hotel is te vinden in het historisch oude Istanbul, Marmara Bodrum hotel is net als het Marmara Antalya hotel een fantastisch kustresort aan de Egeïsche zee, Marmara Manhattan is een home away from home hotel in de modieuze Upper East Side van New York. Daarnaast heeft Marmara 3 recidences aan de Egeïsche zee en Marmara Sultan Esma, dé evenementenlocatie van het land. www.themarmarahotels.com


- Einde persbericht -

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht