PERSBERICHT

Besluiten Buitengewone Algemene Vergadering Aandeelhouders DVRG

Rotterdam, 15 oktober 2008


* R. Sickman benoemd tot nieuwe CEO DVRG

* Toestemming voorgenomen desinvestering Shops At Work

Tijdens de gisteren gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) is de heer R. Sickman benoemd tot statutair bestuurder van DVRG NV ( DVRG ). Hij zal hiermee de heer G. Budel opvolgen als CEO. Gelijktijdig met de heer Budel is ook de heer C.J.P.M. van der Maarel (CFO) afgetreden als statutair bestuurder. Het bestuur van DVRG bestaat thans uit één persoon.

Tijdens de vergadering is door de aandeelhouders ingestemd met de verkoop van de 100% deelneming Shops At Work BV ( Shops At Work ) aan de door de heer G. Budel gecontroleerde vennootschap Shops Development en een strategische partner. De totale koopprijs voor de aandelen Shops at Work bedraagt circa 0,6 miljoen. De verkoop van de door DVRG gehouden aandelen in Shops At Work zal tot een boekverlies leiden van ongeveer 3,4 miljoen. De overeenkomst is onder voorbehoud van een positieve uitkomst van het due diligence onderzoek met betrekking tot Shops At Work. Tijdens de BAVA werd tevens ingegaan op het beleid voor de rest van dit jaar waarin DVRG zal zich richten op de herstructurering van de vastgoedportefeuille.

Daarnaast zijn het jaarverslag en de jaarrekening 2007 ongewijzigd vastgesteld door de aandeelhouders en is aan de Raad van Bestuur decharge verleend voor het door haar gevoerde beleid. Aan de Raad van Commissarissen is decharge verleend voor het door haar uitgeoefende toezicht.


----

Einde bericht
Voor nadere informatie:
De heer R. Sickman (CEO) 015 2142570