Ingezonden persbericht




PERSBERICHT Alblasserdam, 15 oktober 2008

Kinderverhuisdoos Mondial Movers in catalogus Varoda Packaging

De kinderverhuisdoos van Mondial Movers is zó bijzonder dat Varoda Packaging de doos onlangs heeft opgenomen in haar nieuwe brochure. De verpakkingsfabrikant wil daarmee laten zien dat een vijfkleurendruk op de dozen mogelijk is.

In de uitgebreide catalogus valt de kleurrijke verhuisdoos van Mondial Movers behoorlijk op. Ongetwijfeld zal het voorbeeld van de verhuisorganisatie dan ook navolging vinden bij andere klanten van het Amersfoortse bedrijf. Sjors Gerritsen van Varoda Packaging legt uit waarom hij de doos van Mondial Movers in de nieuwe catalogus opnam."De kinderverhuis van Mondial Movers vonden we een heel goed voorbeeld van een vijfkleurendoos. Bovendien vonden we hem zo mooi dat we hem graag in onze brochure wilden opnemen."

De bontgekleurde verhuisdoos is enkel jaren geleden ontworpen door de medewerkers van De Passage. De verstandelijk gehandicapten van het dagcentrum in Rotterdam maakten fraaie tekeningen van dieren en mensen die deze verhuisdoos een bijzonder uiterlijk geven. Overigens is de doos gemaakt van gerecycled karton, één van de redenen waarom Mondial Movers de doos door Varoda Packaging liet produceren.

Mondial Movers is een in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuizers in Nederland. De 22 aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Noot voor de redactie (