Ingezonden persbericht


Microsoft benoemt Heleen van Offenbeek tot Microsoft Business Solutions Lead

Schiphol, 15 oktober 2008 - Microsoft heeft Heleen van Offenbeek benoemd tot Microsoft Business Solutions Lead. In deze functie is Van Offenbeek eindverantwoordelijk voor de lange termijn strategie, business marketing en partner ondersteuning van Microsoft Business Solutions. Van Offenbeek werkt sinds 2001 bij Microsoft. Daarvoor heeft zij diverse functies vervuld bij Navision, Damgaard en Baan.

Als Microsoft Business Solutions Lead richt Van Offenbeek zich vooral op het vergroten van het aandeel van Microsoft Dynamics in de markt voor ERP- en CRM-software en het verhogen van de klant­tevredenheid van gebruikers van deze software. Van Offenbeek: Onze partners spelen in dit proces een sleutelrol. Ik zie het als onze taak om naast uiteraard het leveren van krachtige, gebruikersvriendelijke software onze partners optimaal te ondersteunen en te helpen om onze klanten passende oplossingen te bieden. Oplossingen die zowel de individuele medewerkers als bedrijven in hun totaliteit in staat stellen om optimaal te presteren.

Van Offenbeek trad in 2001 bij Microsoft in dienst als Business & Marketing Lead bij Microsoft Business Solutions. Het afgelopen jaar was zij Partner Group Manager in deze divisie. Voor haar indiensttreding bij Microsoft werkte Van Offenbeek achtereenvolgens als Business Development Consultant bij Baan, als productmanager Dynamics AX bij Damgaard en als productmarketingmanager Microsoft Dynamics AX bij Navision. Van Offenbeek studeerde Bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit.