Ingezonden persbericht


RUUD DE WILD MAAKT
NUMMER VOOR SONGFESTIVAL

Hilversum, woensdag 15 oktober 2008

Op 1 februari vindt het Nationaal Songfestival plaats en dan wordt het nummer gekozen waarmee de Toppers naar Moskou gaan. Maar de zangers hebben nog geen liedje! En dus ziet Q-music DJ Ruud de Wild zijn kans schoon om een nummer te schrijven dat door de Toppers wordt uitgevoerd.

In de uitzending van ruuddewild.nl van deze ochtend wist Ruud producer Ferdi Bolland over te halen om hem te ondersteunen bij het maken van het ultieme songfestivalnummer. De komende weken gaat Ruud druk aan de slag met het schrijven van twee nummers. Begin november mogen de luisteraars van Q-music uiteindelijk kiezen welk nummer hun favoriet is. Het winnende nummer wordt door Ruud aan de Toppers overhandigd.

Ruud de Wild: "Als de Toppers heel Nederland om een liedje voor het Songfestival vragen, kunnen ze het krijgen ook! Ik ga meteen aan de slag en ik weet zeker dat we samen met Ferdi een topnummer gaan maken!"

Ruuddewild.nl is iedere werkdag te beluisteren bij Q-music tussen 06.00 uur en 09.00 uur. Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.



Ingezonden persbericht