G-NIUS benoemt Jasper van Beersum als recruiter


'S-HERTOGENBOSCH, 20081015 -- G-Nius B-to-B network is een zakelijke dienstverlener op de gebieden: Management-, ICT- en Logistic- services. Kwaliteit van dienstverlening staat daarbij voorop. Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek. Dat doen we op basis van uw specifieke wensen. En met verstand van zaken. Want samenwerken met G-Nius betekent samenwerken met een betrouwbare en integere partner, die doet wat zij belooft. Een partner die u alle zorgen uit handen neemt, die met u meedenkt en pro-actief acteert.

Om u die hoge kwaliteit van dienstverlening te kunnen bieden, stellen wij hoge eisen aan zowel onze medewerkers als aan ons netwerk. Bedrijven én personen, die er gezamenlijk naar streven hun klanten het beste te bieden. Die succesvol samenwerken op basis van PRIDE: Professionaliteit, Respect, Integriteit, Daadkracht en Eerlijkheid. Fundamentele normen en waarden die garant staan voor de hoge kwaliteit van dienstverlening die wij nastreven. Die u het gevoel geven weer ouderwets 'klant' te zijn. Omdat de vraagstelling van onze relaties centraal staat bij het aanreiken van passende oplossingen, zijn vele vormen van samenwerking mogelijk.



G-NIUS heeft Jasper van Beersum (23) benoemd tot recruiter. Per 1 oktober 2008 is Jasper het accountteam van G-NIUS komen versterken. In de functie van recruiter zal hij verantwoordelijk zijn voor werven en selecteren van professionals ten behoeve van G-NIUS en haar opdrachtgevers. Hierbij zal hij nieuwe en bestaande opdrachtgevers actief benaderen, signaleert hij nieuwe kansen in de markt en begeleidt hij kandidaten in het gehele traject naar een nieuwe opdracht of aanstelling.

Gijs-Jan Deenen, Directeur G-NIUS: "Met de benoeming van Jasper van Beersum geven wij prioriteit aan het tijdig en volledig informatie verschaffen teneinde zo een helder beeld te schetsen van G-Nius en haar business. Jasper van Beersum zal, als lid van het salesteam, de directie adviseren en ondersteunen in het uitvoeren van haar strategie op het gebeid van personeel & arbeid". Jasper zal zijn taken als recruiter combineren met zijn opleiding Personeel & Arbeid te Tilburg.

G-Nius ziet Jasper van Beersum als grote aanwinst voor G-NIUS en zal hij door zijn verfrissende en vernieuwende kijk de mogelijkheden voor groei stimuleren".





Ingezonden persbericht