De huidige economische crisis, een teken van God?


Christendom.blog.nl vandaag gelanceerd op blog.nl

AMSTELVEEN, 20081015 -- Hoe heeft het zover kunnen komen dat het economische systeem op instorten staat? Christenen kijken door de ogen van God naar onze wereld en zien niet zomaar een economische crisis. Is het mogelijk om vanuit Bijbels perspectief iets te zeggen over de huidige situatie? Ja, lees daarvoor de nieuwe blog http://Christendom.blog.nl . Freelance journaliste Marina de Haan schrijft daarop over christelijk nieuws in de wereld.

Deze blog is bedoeld voor zowel gelovigen als niet-gelovigen. Gelovigen vinden extra verdieping online en de mogelijkheid om met anderen over onderwerpen uit de Bijbel na te denken. Voor niet-gelovigen is de blog een laagdrempelige manier om kennis te maken met het christelijke geloof: wat houdt het in? Wie is Jezus? Naast het christelijke nieuws, gaat ook aandacht uit naar de achtergronden van het christelijke geloof. Dagelijks vind je een tekst uit de Bijbel. Ook is er ruimte voor langere overdenkingen.
Marina de Haan is afgestudeerd aan de Utrechtse School voor Journalistiek. Naast haar blog, schrijft ze voor het Noordhollands Dagblad en is ze werkzaam bij Luchtwijzer, het tijdschrift van het Astma Fonds. Eerder was ze werkzaam bij het NOS Journaal en het NOS Jeugdjournaal. Ook schreef ze recensies over muziek, film en theater voor Sentimento en CJP.nl. Sinds twee jaar is De Haan tevens de eigenaar van Tekstbureau De Haan. Voor verschillende bedrijven levert zij professionele en duidelijke teksten. Christendom.blog.nl roept belangstellenden op om in discussie te gaan over actuele ontwikkelingen en om vragen te stellen. Zodat de blog sterk en interactief wordt. Een platform om meer te leren over het Woord van God.
De nieuwe blog maakt deel uit van het netwerk van professionele themablogs van http://blog.nl . Het netwerk trekt momenteel 2 miljoen bezoekers per maand.