Ingezonden persbericht

Rosenthal treedt toe tot adviesraad Nanjing University

Den Haag, 15 oktober 2008 - Prof. dr. Uri Rosenthal, voorzitter van het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement - an Aon company, is toegetreden tot de Adviesraad van het Center for Management of Social Risk and Public Crisis van Nanjing University in China. Nanjing University behoort tot de top vijf universiteiten van China.

Over het COT
Het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement ondersteunt organisaties in de publieke en private sector bij veiligheidsvraagstukken en crisissituaties. Het COT is toonaangevend in onderzoek, advisering, training en opleiding op het terrein van crisis- en veiligheidsmanagement. Het COT combineert wetenschappelijke kennis met praktische toepassing en ervaring. Bij het COT in Den Haag werken ongeveer 40 personen.

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 12 vestigingen met 1.600 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 36.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE).

Kijk voor meer informatie op www.aon.nl en www.werkenbijaon.nl

Afbeelding:
U kunt een foto van Prof.dr. Uri Rosenthal aanvragen bij Ulrika Lundgren via onderstaande gegevens.