Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Eindhoven, 15 oktober 2008

Jufmelis.nl nu al groot succes!

Steeds meer scholieren oefenen Nederlands op www.jufmelis.nl

De website www.jufmelis.nl is pas een half jaar in de lucht en nu al een groot succes! Steeds meer scholieren die hun Nederlands willen oefenen, weten de weg naar de site te vinden.

Nederlands is niet moeilijk, gewoon even oefenen

Achter de site www.jufmelis.nl zit een echte juf Nederlands die lesgeeft op een school voor voortgezet onderwijs. Scholieren, maar ook anderen, kunnen er terecht om te oefenen met de Nederlandse taal. Met deze site kunnen zij eenvoudig en snel oefenen. Als ze klaar zijn, worden de opdrachten voor ze nagekeken. Er zijn oefeningen voor werkwoordspelling, spelling, woordsoorten en woordenschat. Wie zich abonneert op de e-mailnieuwsbrief, wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe oefeningen.

Over Jufmelis.nl

Jufmelis.nl is een site van een echte juf Nederlands. Juf Melis wil graag zowel spelling als grammatica makkelijker maken voor iedereen. De site wordt steeds aangevuld met nieuwe oefeningen. Abonnees van de e-mailnieuwsbrief worden automatisch van nieuwe oefeningen op de hoogte gebracht. Het motto van de site is dan ook "Nederlands is niet moeilijk, gewoon even oefenen".

EINDE PERSBERICHT
===========================================