Vogelbescherming Nederland


Tuinvogeldagen bij Vogelbescherming Nederland

Zeist â 30 september 2008 - Het pand van Vogelbescherming Nederland verandert vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober in een waar tuinvogelparadijs. Vogel- en tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Vogelbescherming. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten, zoals excursies, lezingen en workshops. De toegang is gratis.

Vogelbescherming Nederland organiseert twee dagen lang allerlei activiteiten rond het thema 'tuinvogels'. Medewerkers van Vogelbescherming staan klaar om alle vragen over tuinvogels te beantwoorden.

Maar er is meer! Wilt u de tuin vogelvriendelijk inrichten? Neem een plattegrond van de tuin mee en ga langs bij de tuinvogelconsulent. U kunt nestkasten beschilderen of zelf een vogelvoederkrans maken. Er is een tweedehands vogelboekenmarkt en er zijn verschillende tuinvogelexcursies in het groene Zeist. Ook zijn er lezingen hoe u meer vogels naar uw tuin kunt lokken. Daarnaast zijn er allerlei producten rond tuinvogels te koop, zoals voer en nestkasten.

De winkel van Vogelbescherming is gevestigd aan de Boulevard 12 in Zeist. De tuinvogeldagen zijn op vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober van 10.00 tot 17.00. De toegang is gratis.


---