Artis

Amsterdam, 1 oktober

Persbericht

Activiteiten voor jong en oud tijdens de 10 Duurzame Dagen in Artis



In de herfstvakantie zijn er tal van leuke activiteiten in Artis, uiteenlopend van speurtochten tot een heuse modeshow. Vrijdag 17 oktober start het herfstprogramma in Artis onder het motto '10 Duurzame Dagen'.

Elke dag kun je meedoen aan de speurtocht of een rondleiding volgen langs duurzame dieren. Ook kun je onder leiding van Artis Ateliers dieren knutselen van afval. Voor de allerkleinsten is er een gratis kleurplaat op papier gemaakt van olifantenpoep. En op zaterdag 18 oktober organiseert Artis een wervelende modeshow met spannende mode van duurzaam gemaakte kleding.

Tijdens de `10 Duurzame Dagen` kan het publiek op een speelse manier kennismaken met verschillende thema's die gerelateerd zijn aan duurzaamheid. Duurzaamheid en duurzame ontwikkeling is van groot belang voor de instandhouding van onze natuur voor de komende generaties. Verschillende bedrijven en organisaties verlenen hun medewerking aan de `10 Duurzame Dagen` in Artis.

Meedoen loont!

Wie meedoet aan de Grote Herfst Speurtocht in Artis, maakt kans op een speciaal ontworpen Artis-bakfiets. Bovendien zijn er elke dag ook nog eens plaatsen te winnen voor deelname aan de kookworkshop met duurzame ingrediënten op zondag 26 oktober onder leiding van Ilja van der Laan.

Het volledige activiteitenprogramma per dag staat vanaf 8 oktober op de Artis website: www.artis.nl.