17/10/2008 11:3 2

FMB Uitgevers

Amsterdam, 17 oktober 2008

Bijzondere samenwerking Vrouwonline en Truth & Dare:
roman al voor verschijnen te lezen als online feuilleton

Bestellen:

Uit verwachting
Uit verwachting
Leonie van Mierlo

Op 8 november verschijnt het debuut Uit verwachting van Leonie van Mierlo in gedrukte vorm. Echter vanaf deze week zijn de eerste fragmenten uit de deels autobiografische roman al dagelijks te lezen op vrouwonline.nl, de grootste vrouwenportal van Nederland. Speciaal voor Vrouwonline heeft Leonie van Mierlo haar boek bewerkt tot online feuilleton. Gedurende een periode van ongeveer zes weken kunnen de bezoekers van Vrouwonline dagelijks een deel van de roman lezen.

Waar het traditionele boekenvak nog weinig gewend is aan een samenwerking met de online wereld ziet uitgeverij Truth & Dare hier juist groot potentieel. Sander Verheijen (marketingmanager FMB): 'Met deze samenwerking zien we een mooie kans om een grote groep potentiële lezers in contact te brengen met het boek van Leonie van Mierlo. We geloven dan ook dat het mensen eerder zal stimuleren om het boek te kopen dan dat het zal kannibaliseren op de verkoop.'

Uit verwachting is het ontroerende verhaal over hoofdpersoon Niki; een veertigjarige single die midden in het leven staat. Het leven lacht haar toe. Ze heeft een fijn huis in Amsterdam, lieve ouders, voor elke stemming minstens één vriendin en een goede baan in de marketing. Maar de gedroomde soulmate heeft ze nog niet gevonden. Wanneer ze onverwacht zwanger wordt, staat Niki voor de bijna onmogelijke beslissing om het kind wel of niet te houden. De verwachtingen die Niki had van het leven, de liefde en het moederschap moet ze drastisch bijstellen. En net als Niki haar keuze heeft gemaakt, zet een ingrijpende gebeurtenis opnieuw haar leven op zijn kop.

Vrouwonline is met gemiddeld 500.000 pageviews per maand de grootste online vrouwenportal van Nederland. Uitgeverij Truth & Dare is onderdeel van FMB uitgevers. Bij Truth & Dare verschijnen onder andere de boeken van Sophie Dahl, Vivian Ewbank, Ramon Beuk, Cecelia Ahern, Xenia Kasper en Renée Vervoorn.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.vrouwonline.nl/seksrelatie/uitverwachting/