Ronald McDonald VU kinderstad blij verrast met Halloween cadeautjes

17/10/2008 12:27

The Amsterdam Dungeon

Donderdag 16 oktober bestond de griezeligste attractie van Nederland The Amsterdam Dungeon drie jaar. Dit kon niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom heeft The Amsterdam Dungeon die dag geen cadeaus ontvangen, maar juist weggegeven aan het goede doel Ronald McDonald VU kinderstad. De cadeaus zijn overhandigd door niemand minder dan radio Veronica dj Patrick Kicken en sportverslaggever Toine van Peperstraten.

"The Amsterdam Dungeon staat bekend om de griezelige geschiedenis van Amsterdam, waarbij special effecten, acteurs en een spannende achtbaan vele kindergezichten in spanning laten, maar op deze bijzondere verjaardag van The Amsterdam Dungeon wilde we graag een glimlach op het gezicht van een ziek kind zien in plaatst van de spanning die de kinderen meemaken tijdens hun ziekte", zegt Nicole de Klerk, marketing manager van The Amsterdam Dungeon."Dat gaat zeker lukken", aldus Marijke Peer, stadhouder VU Kinderstad."Samen met twee acteurs van The Amsterdam Dungeon gaan we op 31 oktober er een echt Halloween feestje van maken en de cadeautjes uitdelen aan de kinderen. Glimlachen op de gezichten van de kinderen zullen er zeker zijn", zegt Marijke Peer.

Foto: v.l.n.r. Wybo Wijnbergen, general manager The Amsterdam Dungeon - Marijke Peer, stadhouder VU Kinderstad - Bibi Smink, actrice The Amsterdam Dungeon - Toine van Peperstraten, Studiosport NOS - Patrick Kicken, dj radio Veronica.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.