Politie zoekt getuigen beroving scooter

Eindhoven Woensel Noord, 17-10-2008 o Donderdagmiddag rond 16.30 uur is een 16-jarige Eindhovenaar op de Huizingalaan beroofd van zijn scooter.

Beroving
De jongen stond daar op de kruising met de Hondsruglaan te wachten voor het verkeerslicht. Achter hem stopte een andere scooter met daarop twee mannen. Een van hen stapte af en duwde de jongen een onbekend voorwerp in zijn rug. Hij dwong hem van zijn scooter af te stappen en reed vervolgens op de gestolen scooter de Artoislaan in. De man op de andere scooter reed met hem mee.

Scooter
De gestolen scooter is een Peugeot, type Vivacity Silver Sport met kenteken 42 FFF 2. Opvallend model, zilvergrijs en zwart van kleur.

Signalementen
Het signalement van de daders luidt als volgt: de man die wegreed op de gestolen scooter is blank, heeft een mager postuur, is 1.85 -1.90 meter lang en ongeveer 19 jaar oud. Hij droeg een zwart jack en een mutsje op zijn hoofd. De man die met hem meereed op de andere scooter is blank, heeft een normaal postuur en is ongeveer 19 jaar oud. Hij droeg een muts en reed weg op een donkerkleurige scooter. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien dat met deze beroving in verband kan worden gebracht.

Contact
Getuigen kunnen zich melden door contact op te nemen met de politie in Eindhoven via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.