Politie Gelderland-Zuid

Driemaal onder invloed

Ewijk, Ammerzoden, 17-10-2008 o In de nacht van donderdag op vrijdag hield de politie drie mannen aan die allen met teveel alcohol achter het stuur zaten.

Ewijk

In Ewijk werd op de Van Heemstraweg een 53-jarige inwoner van Nijmegen aangehouden. De man trok de aandacht van de agenten. Hij werd staande gehouden en bij de blaastest op straat blies de verdachte een F (meer dan 650 ug/l). Hij werd aangehouden. Op het politiebureau wees het ademanalyse apparaat uit, dat de man 530 ug/l in zijn bloed had. De Nijmegenaar had al een rijontzegging. Proces-verbaal werd opgemaakt.

Ammerzoden

Een 17-jarige inwoner van Hurwenen werd s nachts op de Mr. La Grostraat in Ammerzoden, betrapt met teveel alcohol op, tijdens het besturen van een auto. De jongen blies op het bureau 265 ug/l. Daarnaast was hij nog niet in het bezit van een rijbewijs. De politie maakte proces-verbaal tegen de jongen op.

Ook een 32-jarige inwoner van Ammerzoden werd op de Kerkemorgen in die plaats gecontroleerd door agenten. Op straat blies hij een F en op het bureau gaf het ademanalyseapparaat 425 ug/l aan.

De man kreeg een rijverbod opgelegd van 4 uur. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. (14)

Laatst gewijzigd 17-10-2008 12:29 | © Regio Gelderland-Zuid |