Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Brigitte Noordegraaf tot Client Director

Ervaren Client Director versterkt commercieel team wegens aanhoudende groei

17 oktober 2008 - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, heeft Brigitte Noordegraaf MBA (1964) benoemd tot Client Director voor de Industry-markt. De afgelopen jaren heeft Noordegraaf zich bij Quint vooral op internationaal niveau ingezet als Global Business Development Manager. Zij begeleidde en ondersteunde de 20 Quint-vestigingen buiten Nederland in hun verdere ontwikkeling en groei, puttend uit haar ruime ervaring in Nederland. Na dit geslaagde internationale project, zal zij zich in haar nieuwe rol vooral richten op Business Development binnen de Nederlandse markt.

Noordegraaf is sinds 1999 werkzaam bij Quint, en Partner sinds 2006. Zij heeft diverse functies binnen het bedrijf bekleed op het gebied van sales, delivery en management. Een schat aan ervaring en haar verfrissende persoonlijkheid maken haar tot gewaardeerd spreker op congressen. In de loop der jaren heeft zij een imposant netwerk opgebouwd.

Brigitte Noordegraaf: "Quint loopt als leading consultancybedrijf op het gebied van IT Management-vraagstukken constant voorop in de markt. Ik zie er naar uit een leidende rol te spelen in het uitdragen en toepassen van onze nieuwste inzichten bij onze opdrachtgevers."

Met de benoeming van Brigitte Noordegraaf als Client Director verstevigen wij het commerciële team van Quint in de Nederlandse markt, om in te spelen op de explosieve groei. Brigitte is een ervaren all-rounder en past daarmee uitstekend in het team," aldus Maurice Boon, Managing Partner bij Quint Wellington Redwood.

Over Quint Wellington Redwood

Quint Wellington Redwood kortweg Quint is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op IT-gerelateerde organisatievraagstukken. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen en vier continenten. Quint richt zich in het bijzonder op strategie, sourcing en service management, waarbij wereldwijd best practices worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Quint heeft een rijk palet aan diensten op het gebied van consultancy, measurement en opleiding, voor alle domeinen van business- en IT-management. Quints klanten zijn vooraanstaande profit en non-profit organisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Zij vertrouwen op Quint om zich te kunnen onderscheiden in geïntegreerd management van hun business- en IT-domeinen en zo een strategisch concurrentievoordeel te behalen. Quint kent een sterk commitment aan de resultaatgerichte uitvoering van haar adviezen, onder het motto Dare to challenge . Quint daagt zichzelf en haar klanten voortdurend uit om ingrijpende prestatieverbeteringen en meer toegevoegde waarde te realiseren. En vindt niet alleen de organisatie van haar klanten opnieuw uit, maar ook de consultancybranche zelf!

www.quint.nl (lokale website) www.quintgroup.com (global website)