Ingezonden persbericht


Wethouder Jetta Klijnsma opent Haagse Popweek in het Nutshuis

Popdebat vervangen door Flashpresentaties Haagse Popinitiatieven

Vrijdag 17 oktober is het zover, het Nutshuis opent de deuren om 19:30 uur en om 19:45 uur opent wethouder Jetta Klijnsma officieel de Haagse Popweek 2008 met een toespraak over het popbeleid in Den Haag en Den Haag als culturele hoofdstad. Na de opening is kort de gelegenheid om vragen te stellen aan de wethouder hierover, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Hierna kondigt Wijkkunst Makelaar Paul Cornelissen de flashpresentaties aan. De flashpresentaties geven verscheidene popinitiatieven vijf minuten de kans om hun doelstellingen duidelijk te maken aan het grote publiek. Tussendoor is er ook een optreden van de John Dear Mowing Club om 20:30 uur. De deelnemende initiatieven die zich tijdens het eerste deel zullen presenteren zijn Bands On The Run, Den Haag Singer Song Writers Association, Ready2Play en Culturalis On Tour. Na het optreden van John Dear Mowing Club gaan de presentaties verder met de R.G. Ruijs Stichting, het Koorenhuis, Freakpodium en Haagse Talenten. Om 21:15 uur speelt de John Dear Mowing Club een tweede set en om 22:00 uur is de avond in het Nutshuis ten einde. Iedereen die interesse heeft om te horen wat er allemaal gebeurt in Den Haag op popgebied en wat wethouder Jetta Klijnsma te vertellen heeft mag dit eigenlijk niet missen.

Datum: Vrijdag 17 oktober 2008
Tijden: 19:30 - 22:00
Plaats: Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag.
Entree: vrij
Tijdschema:
19.30 - Zaal open
19.45 - Toespraak Wethouder Jetta Klijnsma
20.00 - Aanvang presentaties deel 1
20:30 - John Dear Mowing Club set 1
20.45 - Aanvang presentaties deel 2
21.15 - John Dear Mowing Club
21.45 - Naborrel
22:00 - Eind

Voor meer informatie en volledig programma, zie www.haagsepopweek.nl

De Haagse Popweek wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Den Haag dienst OCW afdeling Cultuur, Gemeente Den Haag City Marketing, Fonds 1818, Prins Bernard Cultuurfonds en deelnemende horeca.

De Haagse Popweek wordt georganiseerd door het Haags Pop Centrum.