Presentatie `Snel je huis verkopen!?'


Wilt u weten hoe u uw huis sneller kunt verkopen

OENE, 20081017 -- Woningen en bedrijfspanden staan veelal langer te koop dan gewenst. Door verkoopstyling wordt de verkoop van een pand bespoedigd. Verkoopstyling heeft Nederland bereikt vanuit de Verenigde Staten, waar inmiddels meer dan 95% van de woningen verkocht wordt met behulp van een verkoopstylist. Veel makelaars in Nederland houden zich (nog) niet bezig met verkoopstyling en de particuliere verkoper kan vaak niet objectief naar zijn woning kijken.

Aangezien verkoopstyling in Nederland een nog vrij onbekend fenomeen is, heeft Erika Nijhof van Start2Organize besloten om hierover een informatieve presentatie te geven. Nijhof: "Mensen hebben soms wel over verkoopstyling gehoord, maar zij weten niet wat ze hiervan moeten verwachten. Wij willen op een informele manier, onder het genot van een kop koffie of thee, goede voorlichting geven. Een mens krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. De eerste indruk van een woning wordt al in de eerste seconden bepaalt. Een optimale presentatie is daarom essentieel voor een spoedige verkoop".

Op zaterdag 15 november a.s. kan iedere geĂŻnteresseerde terecht bij `De Witte Pimpernel, Creatie & Decoratie' aan de Houtweg 40 in Oene. De deuren staan open van 10.00 tot 15.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.wittepimpernel.nl en www.start2verkoopstyling.nl U kunt ook bellen op nummer 06 25 58 48 21 of mailen naar info@start2organize.nl.





Ingezonden persbericht