Infraview Solutions sluit vier-jarige overeenkomst met Atos Origin


ten behoeve van Ministerie van OC & W

HILVERSUM, 20081017 -- Infraview Solutions, een onafhankelijke en leidende consultancyorganisatie op het gebied van Software Asset Management, maakt vandaag bekend dat zij een vier-jarige overeenkomst heeft gesloten met Atos Origin ten behoeve van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Eerder werd bekend dat Atos Origin de komende vier jaar de ruim 3.700 werkplekken van het Ministerie en enkele gelieerde organisaties gaat beheren.

Infraview Solutions zal als onderaannemer van Atos Origin het Software Asset Management proces gaan inrichten, een centrale licentiedesk opzetten en deze de komende 4 jaar operationeel houden. Dat laatste gebeurt op basis van het Infraview concept `SAM as a Service'. Als ondersteunende softwareoplossing is gekozen voor `Centennial SAM Suite' van FrontRange.

Michel Ham, Managing Director van Infraview Solutions, is zeer verheugd over het tot stand komen van de overeenkomst. "Deze meerjarige overeenkomst met Atos en indirect het Ministerie van OCW is nogmaals een bevestiging dat onze visie op Software Asset Management en de keuze voor onafhankelijkheid de juiste zijn. De samenwerking met Atos Origin gedurende het aanbestedingstraject was bijzonder prettig en uiterst professioneel. Wij kijken uit naar vier en hopelijk meer succesvolle jaren van samenwerking.'

Volgens Flip van Spronsen, Solution Sales Manager van Atos Origin en commercieel verantwoordelijk voor de overeenkomst met het Ministerie van OCW: "Infraview Solutions heeft visie op Software Asset Management en sluit uitstekend aan op de dienstverlening van Atos Origin".