Samenwerking AVOP en Entrance HRM Interim


AMSTERDAM, 20081017 -- De HR-adviesbureaus AVOP en Entrance hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarin het samenbrengen van kennis en kunde centraal staat. Door deze strategische alliantie en bundeling van expertises zijn beide bureaus in staat om hun klanten een volledig dienstenpakket op het terrein van HRM en organisatieontwikkeling te bieden.

AVOP is al meer dan 35 jaar actief als adviesbureau dat zich naast assessment heeft gespecialiseerd in coaching, loopbaanbegeleiding, management recruitment en organisatieontwikkeling & training. Entrance is sinds 17 jaar actief op het terrein van interim HRM en HR-business consultancy.
Pim Keijzer, partner van AVOP: "Met deze samenwerking zetten we een belangrijke stap voorwaarts in het vertalen van onze gemeenschappelijke visie op HRM in een integrale aanpak voor onze klanten. Breed en gespecialiseerd. Met behoud van ieders eigen profiel realiseren we interessante synergievoordelen en creëren we inspiratie en innovatie".

Over Entrance
Entrance HRM Interim is een onafhankelijk adviesbureau dat sinds 1991 resultaatgericht adviseert en interim HR-functies vervult. Wij leggen ons toe op de volgende diensten:
* Het leveren van interim HR-adviseurs, -specialisten en -managers;
* Projectmanagement bij HR- of veranderkundige vraagstukken;
* HR-business consultancy en training.
Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het analyseren, (her)ontwerpen en implementeren van HRM-beleid, HR-instrumenten en de HR-functie. Zij luisteren, denken mee en geven een pragmatisch, helder en bovenal toepasbaar advies.

Over AVOP
AVOP is een breed gespecialiseerd organisatie- en adviesbureau op het gebied van HRM. AVOP is al meer dan 35 jaar actief als adviesbureau dat zich naast assessment heeft gespecialiseerd in coaching, loopbaanbegeleiding, management recruitment en organisatieontwikkeling & training. Puur menselijk, puur zakelijk. Het is precies zoals we ons voelen. En zoals we ons inzetten voor u, uw organisatie en/of uw medewerkers. AVOP beschikt over zo'n 35 professionele, gedreven medewerkers. Zij begeleiden en ondersteunen organisaties en medewerkers doelgericht bij het verwezenlijken van persoonlijke en organisatiedoelstellingen.