Remco Boerefijn nieuwe horecadirecteur InBev Nederland


BREDA, 20081017 -- Remco Boerefijn is benoemd tot nieuwe horecadirecteur van InBev Nederland. Hij volgt Manisha Thakker op, die haar carrière binnen InBev voortzet als Directeur Marketing in de Business Unit Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland.

Remco Boerefijn werkt sinds 2000 bij InBev Nederland en heeft diverse managementposities bekleed op het gebied van Sales, Marketing en Operations: "Voor mijn benoeming tot horecadirecteur heb ik brede ervaring opgedaan binnen InBev en was eerder al verantwoordelijk voor de uitbouw van het groothandelkanaal in de horeca. Ik kijk ernaar uit opnieuw in de horeca aan de slag te gaan." Naast zijn functie als horecadirecteur blijft Remco verantwoordelijk voor de afdeling Operations van InBev Nederland.

Carrièremogelijkheden
Remco Boerefijn is de opvolger van Manisha Thakker, die eerder dit jaar benoemd werd tot horecadirecteur van InBev Nederland. Manisha Thakker: "Ik ben erg trots dat ik deze uitdaging krijg aangeboden en maak gebruik van de internationale mogelijkheden die InBev biedt. In mijn nieuwe functie in Duitsland zal ik mijn sales- en marketingervaring, passie en doorzettingsvermogen inzetten om mijn bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van het succes van de Duitse InBev-merken."
Algemeen Directeur Jens Hösel: "Ik feliciteer zowel Remco als Manisha met hun nieuwe uitdaging. Het is geweldig dat wederom iemand uit de Nederlandse organisatie internationale promotie maakt binnen ons bedrijf. Ik ben ook verheugd dat we haar opvolger binnen eigen gelederen hebben kunnen vinden en dat deze al vertrouwd is met onze horecaorganisatie. Dit is opnieuw een voorbeeld van de carrièremogelijkheden die InBev haar werknemers kan bieden."

Over InBev
InBev Nederland is onderdeel van InBev NV/SA, 's werelds leidinggevende bierbrouwer. InBev voert in Nederland bekende biermerken zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch Hoegaarden, Leffe en Beck's. Zie voor meer informatie: www.inbev.nl





Ingezonden persbericht