Ingezonden persbericht


29 september 2008

Persbericht

Cees Vork houdt bijbelstudies in Zelhem

Cees Vork geeft van vrijdag 17 oktober en met vrijdag 24 oktober dagelijks een bijbelstudie op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem over het onderwerp 'Bidden met heel je hart en lichaam'. Cees is 35 jaar geleden tot levend geloof gekomen en is werkzaam voor stichting Op de Bres, een interkerkelijke gebedsbeweging. Deze bijbelstudies worden een geestelijke douche waardoor toehoorders worden gesterkt in hun geloof.

Volgens Cees horen mensen te bidden met heel hun wezen; zowel met het innerlijke als met het lichaam. Vanuit Gods Woord kijken gasten samen met Cees hoe zij met hun wezen kunnen bidden. Het lichaam speelt een belangrijke rol in het bidden en is een tempel van Gods Geest. God wil dat mensen hun lichaam gebruiken in gebed.

De studies van Cees Vork vinden plaats op maandag 20, dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 oktober om 10.15 uur. Iedereen, zowel jeugd als volwassenen is hierbij van harte uitgenodigd.

Meer informatie over Cees Vork en het thema van deze week kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen geĂŻnteresseerden ook andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden, bekijken. De bijbelstudies van Cees Vork vinden plaats op Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht