Ingezonden persbericht


Goed doel profiteert van samenwerking met Woonzorg Nederland Met Mondial Movers verhuisde bewoners complexen maken kans op twee maal 500 euro

Bewoners van complexen van woningcorporatie Woonzorg Nederland die met Mondial Movers verhuizen, maken kans op twee maal 500 euro. Voor henzelf én een goed doel. De organisaties zetten met de actie hun 5-jarig samenwerkingsjubileum luister bij.

Na iedere twintig verhuizingen wordt een gelukkige getrokken. De winnaar, een bewoner ontvangt twee maal 500 euro, ofwel 1000 euro. De ene helft van dat bedrag mag de prijswinnaar besteden naar eigen inzicht besteden. De andere helft mag de winnaar aan een zelf uitgekozen goed doel schenken. Of het nu de plaatselijke kinderboerderij, een kerkgenootschap of een ontwikkelingshulporganisatie betreft, de keuze is aan de klant.

Met de actie zetten Mondial Movers en Woonzorg Nederland hun 5-jarig samenwerkingsjubileum luister bij. Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, is enthousiast over de samenwerking. "Dit is een win-win-actie: een prima verhuizing, geld winnen voor jezelf én een zelf gekozen goed doel. Wat wil je nog meer?"

Mondial Movers is een in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuizers in Nederland. De 22 aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Foto: Goed doelen profiteren van de samenwerking van Mondial Movers en Woonzorg Nederland. Foto:Mondial Movers. Bijlage: Factsheet Mondial Movers.

Noot voor de redactie (