Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Ymere Baarsjes Beurs van start

17 oktober 2008

"Waar ben jij goed in? Balletje hooghouden, rappen, pannenkoeken bakken, breakdansen, schaken of hoogspringen? Het maakt niet uit! Pak je camera of je mobieltje, film je talent en WIN EUR 15.000!" Stadsdeel De Baarsjes organiseert samen met Ymere en het ROC een talentenwedstrijd voor elk soort talent. De winnaar krijgt EUR 15.000 om in zijn eigen talent te investeren.

Het project start met een zoektocht: wie kan wat? Baarsjesjongeren kunnen zichzelf of een getalenteerde vriend of vriendin aanmelden. Aanmelden is gemakkelijk: de kandidaat filmt zijn talent en stuurt het filmpje naar de website van de Ymere Baarsjes Beurs. De filmpjes krijgen direct een plaats op de website van de Ymere Baarsjes Beurs. Via de website kan iedereen stemmen op zijn favoriete deelnemer. De kandidaat met de meeste stemmen wint.

Om het evenement onder de aandacht te brengen zendt AT5 TV-spots uit en filmpjes van de beste kandidaten. Kandidaten kunnen coaching krijgen en hulp bij het filmen van hun talent. Het prijzengeld van de Ymere Baarsjes Beurs investeert de winnaar in zijn eigen talent. Bijvoorbeeld door een aantrekkelijke opleiding te volgen, een buitenlandse stage of de aankoop van apparatuur. De Ymere Baarsjes Beurs wordt woensdag 15 oktober gelanceerd op www.baarsjes.nl/talent. Begin januari 2009 wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Ymere Baarsjes Beurs wordt mogelijk gemaakt door Stadsdeel De Baarsjes, Ymere, ROC, Weekblad Echo, AT5 en Shivalinge.

Meer informatie over Ymere Baarsjes Beurs: www.baarsjes.nl/talent

http://www.youtube.com/v/5eMEo9m-FbA&rel=0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcf cfcf&hl=nl&fs=1