Gooische Meisjes op de bres voor een positieve samenleving


AMSTERDAM, 20081020 -- De hoofdrolspeelsters Bo Wilkes, Pauline Wingelaar, Leslie Keijzer, Florine Hofstee en Kimberly Bosman uit de RTL5 serie Echte Gooische Meisjes vertegenwoordigen als groep vanaf heden de stichting Nederland Positief. Het vijftal wordt opgenomen in de lijst van ambassadrices.

De Gooische Meisjes weten allemaal positieve elementen van onze samenleving op te noemen.

Bo: "De nuchterheid en de ruimdenkendheid zijn erg positief voor ons land."

Pauline: "De vrijheid van meningsuiting, tot op zekere hoogte, is erg positief."

Leslie: "De artistieke vrijheid in Nederland en het feit dat er geen oorlog is, dit als voorbeeld naar totale `worldpeace'."

Florine: "Het is geweldig dat er geen hongersnood in Nederland bestaat."

Kimberly: "Ik ben erg blij met het bestaan van de Partij voor de Dieren en de goede zorgen van de Dierenbescherming."

Met het ambassadeurschap voor de stichting hopen de meisjes aan Nederland te laten zien dat het in 't Gooi niet alleen om uiterlijkheden draait maar ook om diepgang in het leven en de inzet als groep voor een betere en vooral positieve samenleving.

De televisieserie Echte Gooische Meisjes geeft een uniek en exclusief kijkje in het leven van vijf meisjes in het Gooi. Riante villa's, dure auto's en verre vakanties zijn normale zaken in de levens van Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie. De camera volgt het vijftal op de voet tijdens hun gezamenlijke etentjes, de borrels, het shoppen en in de sportschool.





Ingezonden persbericht