Mariska van Kolck terug bij Ciske de Rat - de Musical

21/10/2008 08:30

Joop van den Ende Theaterproducties

Mariska van Kolck is vanaf januari 2009 weer te zien als Tante Jans in Ciske de Rat - de Musical. Vanwege de succesverlenging tot en met maart in het RAI theater is het voor Mariska mogelijk om terug te keren. Dit jaar ontving ze voor deze hoofdrol een John Kraaijkamp Musical Award. Op dit moment is Mariska te zien met de solovoorstelling 'Top of the World' waarin ze liedjes van The Carpenters zingt. De rol van Tante Jans wordt nu gespeeld door Mylène d'Anjou.

In Ciske de Rat - de Musical zorgt de kleine Ciske voor momenten van ontroering, humor en brutale streken, maar ziet men ook hoe de volwassen Ciske met zijn verleden probeert te leven. De belevenissen van Cis de Man, gespeeld door Danny de Munk, zijn door het bekende verhaal heen geweven en geven een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal. De musical brengt een avond vol herinneringen aan het jochie met een hartje van goud.

Ciske de Rat -de Musical is tot en met maart 2009 te zien in de Nederlandse theaters en van 19 t/m 30 november in Antwerpen. De maanden januari, februari en maart speelt Ciske de Rat - de Musical in het RAI theater in Amsterdam. Voor meer informatie kijk op www.musicals.nl.





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/