Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Rotterdam, 23 oktober 2008

KwartetCadeau zorgt voor opleving oer-Hollands kwartetten

Iedereen heeft tegenwoordig een grote digitale collectie met de leukste foto's. Maar wat moet je nog met al die foto's? Sinds kort biedt KwartetCadeau een nieuwe dienst: snel en simpel online een eigen kwartetspel maken. Op www.kwartetcadeau.nl kunnen bezoekers direct aan de slag met hun leukste foto's en een kwartetspel op maat laten drukken.

KwartetCadeau is een nieuwe variatie op de vele fotocadeaus en uniek vanwege de flinke dosis eigen inbreng aan teksten. Omdat een kwartetspel helemaal naar eigen wens kan worden ingevuld is KwartetCadeau leuk voor jong en oud. Jonge gezinnen maken een schattig kinderkwartet, studenten draaien een onvervalst foute-momenten-kwartet in elkaar en families maken een hilarisch kwartet voor een 40-jarig jubileum.

Hoe het werkt
Een kwartet maken is eenvoudig. Een gebruiker meldt zich aan voor een gratis account op www.kwartetcadeau.nl. Een interactieve applicatie loodst de gebruiker stap voor stap door het ontwerpproces. De gebruiker bedenkt kwartettitels en kiest foto's. Vervolgens krijgt elke foto een zelfbedachte beschrijving. De kwartetmaker brengt dus de creativiteit, KwartetCadeau biedt de mogelijkheden.

Net na de start van KwartetCadeau blijkt er veel interesse te zijn in fotokwartetten en is al sprake van een kleine hype. Ook de reacties van de eerste klanten zijn enthousiast. Zeker met de feestdagen is aankomst lijkt het erop dat deze kwartettrend voorlopig nog niet is overgewaaid.

Meer info: Ernst van der Weijden, telefoon: 06 2153 3249, e-mailadres: ernst@kwartetcadeau.nl

Afbeeldingen zijn te downloaden op http://www.kwartetcadeau.nl/page/pers. Hier is ook dit persbericht terug te lezen.