Nederlandse Kano Bond


24 september 2008

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de algemene bijscholingsdag voor instructeurs¸ die in Kanosport 2008/1 werd aangekondigd. Deze dag vindt plaats op zaterdag 25 oktober 2008. De locatie is: KV Dolfijnen¸ Flevoweg te Harderwijk.

In aanmerking komen:


* alle licentiehouders/instructeurs die de bijscholing van 2002 en 2003 hebben bijgewoond;

* licentiehouders van opleidingen die vanaf 2001 zijn georganiseerd;


* houders van licenties die verlopen zijn¸ omdat na 2003 geen mogelijkheid tot verlenging is aangeboden.

Voor licentiehouders die geen lid zijn van de NKB en toch hun licentie willen verlengen¸ geldt dat zij gedurende de geldigheid van hun licentie - 3 jaar - lid zijn van de NKB.

Het Programma

Informatie aanmelding¸ kosten en betaling
Dit jaar is het aantal deelnemers beperkt tot 75 personen. Na 17 oktober 2008 worden geen inzendingen meer aangenomen. Aanmelden kan via bijgevoegd formulier. Hierop staan de kosten. Aanmelding en inschrijving geschieden op volgorde van inschrijving en betaling. Inzending en betaling richten aan het bondsbureau o.v.v. factuurnummer 172.

Voor het behoud van de licentie moeten instructeurs van de NKB in principe minimaal eens in de drie jaar deelnemen aan een bijscholing. Helaas zijn er de afgelopen jaren echter geen NKB-brede bijscholingen meer georganiseerd. Ook als u dit jaar niet in de gelegenheid bent de bijeenkomst bij te wonen¸ blijft uw licentie vooralsnog geldig. In 2009 en de volgende jaren zullen wederom bijscholingen worden georganiseerd voor verlenging van licenties.

De komende jaren zal de regel van eens in de drie jaar een bijscholing worden dan ook weer worden gehandhaafd en vervallen de licenties van instructeurs die hier niet aan deelnemen.


* Inschrijfformulier

NKB Bondsbureau
Postbus 2656
3430 GB Nieuwegein
030 7513750 / info@nkb.nl
Copyright