Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Sport-, spel- en cultuurdag

25 oktober voor en door jongeren

Zaterdag 25 oktober aanstaande vindt de jaarlijkse Sport- Spel en Cultuurdag (SSC-dag) van de Deelgemeente IJsselmonde plaats. De SSC-dag staat dit jaar in het teken van jongeren. Jij komt toch ook?

In Trefpunt Tuinenhoven en op het terrein van de Sportshop IJsselmonde wordt door en voor jongeren een interactief spektakel georganiseerd. Er is een uitgebreid cultuurprogramma met vele optredens waaronder Armencio en Anong, Fusion radio DJ, Dance contest, Open Mic, een modeshow en streetdance. Daarnaast zijn er muziekclinics (waaronder djembé) en is er een scala aan sportclinics: basketbal, freestyle running, boksen (I Believe) en een clinic met Soufiane Touzani. Bovendien is er een mega klimwand. Ook zijn er veel sportwedstrijden van voetbal tot tafeltennis. Voor de gamers is er een soccergame toernooi (playstation / X-box).

De SSC-dag is van 12.00 tot 18.00 uur aan de Hollands tuin 85-89. De organisatie is in handen van welzijnsorganisatie Perspect en Sport & Recreatie en wordt mede mogelijk gemaakt door de Deelgemeente IJsselmonde. Alle jongeren uit de Deelgemeente IJsselmonde kunnen gratis deelnemen aan dit jongerenspektakel.