Gemeente Wassenaar

Wassenaarse vrijwilligers krijgen op 25 oktober a.s. een groot feest en de Vrijwilligerscentrale kiest de vrijwilliger van het jaar! Het zoeken, vinden en behouden van vrijwilligers is voor elke gemeenschap een moeilijke maar belangrijke en dankbare taak. De Vrijwilligerscentrale in Wassenaar is daarvan doordrongen. Onder voorzitterschap van Johan Boer houdt zij zich daar sterk mee bezig.
De gemeente Wassenaar beseft dat, om het animo voor de vrijwillige inzet te bevorderen en te houden, het uitdelen van een compliment zo nu en dan zeer belangrijk is. Op deze manier wil de verantwoordelijke wethouder, de heer N. Alkemade kenbaar maken hoe belangrijk het onmisbare vrijwilligerswerk is voor de Wassenaarse samenleving.
Aan de Vrijwilligerscentrale heeft men daarvoor de financiën ter beschikking gesteld. Dat schouderklopje gebeurt dit jaar in de vorm van een groot feest op 25 oktober, in de Amerikaanse School. De zaal zal open zijn vanaf 19:00 uur en het feest begint om 19:30 uur!
De vrijwilligers van Wassenaar hebben toegang op vertoon van het vrijwilligerspasje. Iedere vrijwilliger mag één introducé meenemen. De vrijwilligers krijgen bij de ingang 4 penningen voor de drankjes. De hapjes die worden geserveerd zijn gratis.

Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl