TROS

Uitzending Z@ppsport zaterdag 25 oktober

Z@PP - 08.45 uur

TOP-HOCKEYER JESSE MAHIEU IN Z@PPSPORT!

The Battle: Roeien
De roeibaan is dit keer de plek voor de strijd tussen de jongens en de meiden. Welk team heeft na de training nog genoeg kracht over om als eerste over de finish te komen? Ron en Angela moedigen de ploegen aan.

1-(t)weetje
Jesse Mahieu is aanvoerder van Hockeyclub Amsterdam. Hoeveel sticks moet hij wel niet hebben? Wie vindt hij de mooiste hockeyster? Dat en meer hoor je in dit 1-(t)weetje.

Portret
Op de kamer van Carmela (12) is al te zien dat ze van sporten houdt. Kijk goed en raad om welke bijzondere sport het gaat.

Move
Dans mee met de Flipover van Yannick.

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 26 oktober
Z@PP - 08.45 uur

SCOORT NEC HOOG IN DE VOETBALCOMPETITIE VAN Z@PPSPORT?

Latje Trap
18 Weken lang spelen de D1-teams van de Nederlandse eredivisieclubs Latje Trap. Er zijn drie afstanden. Hoe verder de bal van het doel ligt, hoe hoger de score. Deze week is NEC aan de beurt. Verslaan zij De Graafschap die vorige week 12 punten scoorde?

Hellup: Shorttrack
Shorttrack een makkie? Niet echt, vraag maar aan Sara Rog. Bij deze schaatssport komt heel wat techniek kijken en die heeft ze nog niet echt onder de knie. Ze krijgt hulp van Niels Kerstholt, een van Nederlands bekendste shorttrackers.

Repo: NJK Outdoor Tennis
Tim (11) gooit alles in de strijd om door te dringen tot de finale van het NJK outdoor tennis in Etten-Leur. Z@PPSPORT is erbij.

The Move
Een rolschaatsmove van Audrey: De Rietberger.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas

Meer informatie op: www.zappsport.nl.



TROS