Tweede Kamer der Staten Generaal
Waterschapscampagne PvdA van start

Zaterdag 25 oktober gaat de PvdA-campagne voor de waterschapsverkiezingen van start. Minister Jacqueline Cramer geeft de aftrap: ze reist die dag door drie provincies en negen waterschappen.
Minister Cramer begint de dag in Katwijk, waar ze rond half elf het startsein voor de campagne van het PvdA waterschap Rijnland zal geven. Vervolgens vertrekt ze naar Delft, Krimpen aan de IJssel, Alblasserdam, Utecht en Arnhem.

In november 2008 worden de verkiezingen gehouden voor de besturen van de waterschappen. Over water en waterbeheer worden belangrijke politieke besluiten genomen die iedereen raken. Zo gaat het over de sterkte van onze dijken, de hoogte van de waterschapsbelastingen en de wijze waarop we omgaan met ons kwetsbare milieu.

De PvdA staat bij al deze thema's voor een sociaal, veilig en duurzaam waterbeheer. Minister Cramer staat hiervoor in het kabinet en onze PvdA-bestuurders in de gemeenten, provincies en waterschappen. Alleen samen kunnen we het verschil maken.

Voor het fotomoment is de Stormvloedkering Hollandse IJssel (http://www.deltawerken.com/Hollandse-IJsselkering/56.html) het meest interessant. Daar onthult ze een enorm groot spandoek om 12.50 uur.