Gemeente Oisterwijk

10-09-2008

Nacht van de Nacht

De gemeente Oisterwijk doet mee aan de Nacht van de Nacht op zaterdag 25 oktober 2008. De schijnwerpers op het raadhuis, de kerken aan het Kerkplein en de Lind in Oisterwijk en aan het Sint Jansplein in Moergestel gaan uit. Doet u deze nacht ook de reclame- en sierverlichting van uw bedrijf uit? Dan maken we Oisterwijk weer 1 nacht donker!

Waarom Nacht van de Nacht?

De Nederlandse nacht wordt elk jaar 3 tot 6 % lichter. Echte duisternis is bijna niet meer te vinden. De sterrenhemel is daardoor bijna niet meer te zien, nachtdieren raken in de war en mensen slapen slecht. De Provinciale Milieufederaties en Natuur en Milieu roepen iedereen in de Nacht van de Nacht op om de lichten te doven. Dit om ons te herinneren aan de schoonheid en het belang van duisternis én aan de energieverspilling.

Aandacht in de media

Doet uw bedrijf op 25 oktober ook haar reclame- en sierverlichting uit? Als u wilt kunt u dat melden via campagnes@natuurenmilieu.nl. Dan kan uw bedrijf genoemd worden op de website nachtvandenacht.nl. De activiteiten van Nacht van de Nacht worden ook met advertenties en reclamespotjes ondersteund.

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyProclaimer Colofon