PvdA Amsterdam

Partij van de Arbeid

Aanstaande zaterdag: PvdA en JS op straat


Datum: Zaterdag 25 Oktober '08

Tijd: 14:00

Locatie: Taxi standplaats CS (vandaaruit waaieren we met openbaar vervoer uit over de stad)

Info: Toon Geenen

Tel: 0681484750

De PvdA heeft in de peilingen de weg omhoog weer gevonden. En dat is niet zonder reden. De crisis op de financiële markten is het bewijs dat de sociaaldemocratie nog altijd broodnodig is om het kapitalisme in goede banen te leiden. Om ervoor te zorgen dat het volk niet onder de hebzucht van de enkeling lijdt. Wouter Bos geeft hier op een goede manier invulling aan.

Maar dat is niet onze enige kracht. De PvdA is bezig Nederland duurzamer te maken. De PvdA zorgt ervoor dat minima hun koopkracht behouden, ondanks de neergaande economische spiraal. De PvdA stelt alles in het werk om de wijken veilig en leefbaar te maken. Zodat kinderen opgroeien in de omgeving die ze verdienen.

De sociaaldemocratie is springlevend en nog altijd broodnodig in Nederland. Laten we het vertrouwen dat Nederland in Wouter Bos heeft verzilveren door aanstaande zaterdag in heel Amsterdam de straat op te gaan. Om aan de mensen uit te leggen wat er gebeurd en welke oplossingen de regering biedt. Om de rol van de PvdA daarin uit te leggen en campagne te voeren.

Wij hopen op ieders medewerking. Laten we er voor gaan zaterdag!