Ingezonden persbericht



Uitnodiging

Speel als prins of prinses dé All-time animatiekus na op de Dam en wordt winnaar van de grootste kusscène in de geschiedenis. Met Jamai en Nicolette van Dam. Ter ere van de DVD en Blu-ray release van de Disney Classic Sleeping Beauty Zaterdag 25 oktober 2008 |11.00 ­ 12.00 uur (10.30 uur ontvangst)

Zaterdag 25 oktober zijn jong en oud vanaf 10.30 uur uitgenodigd om in hartje Amsterdam (FAME, Kalverstraat 2-4) mee te doen aan de Grootste kusscène in de geschiedenis. Speel als prinses Aurora of prins Filip dé All-time animatiekus uit de Disney Classic Sleeping Beauty na en maak kans op een verblijf voor 4 personen in Disneyland Resort Paris. De eerste 100 die als prins of prinses verkleed zijn, ontvangen hoe dan ook de 2 Disc Deluxe Platinum Edition van de Disney Classic Sleeping Beauty.
Jamai en Niolette van Dam zullen op hun eigen wijze, nadat ze als Prins Filip en Prinses Aurora in een koets over de rode loper hun entrée hebben gemaakt, de presentatie doen en de winnaars aanwijzen.
Het programma ziet er als volgt uit:
10.30 uur: Alle deelnemers verzamelen zich bij FAME op de rode loper of in de winkel. 11.15 uur: Nicolette van Dam en Jamai komen als prinses Aurora en prins Filip uit Sleeping Beauty in een koets aangereden bij de rode loper. Op de dance afdeling leggen Nicolette en Jamai de spelregels uit, doen voor hoe de ultieme All-time kus eruit ziet, waarna het de beurt is aan de deelnemers om hen te overtreffen.
11.45 uur: Het meest romantische stel wordt als winnaar uitgeroepen. Het magische en tijdloze verhaal over een beeldschone prinses, een boze stiefmoeder, drie goede feeën, een spinnewiel, een moedige prins en natuurlijk dé all-time animatie-kus heeft sinds de première in 1959 wereldwijd miljoenen filmliefhebbers betoverd. De verkiezing van dé All-time animatiekus vindt plaats ter ere van de uitbreng van de 2 Disc Deluxe Platinum Edition op DVD en Blu-ray van deze Disney Classic Sleeping Beauty op 22 oktober 2008. Noot aan de redactie /