Van Dijk Printmanagement en Mprint fuseren


Grootste grafisch bureau van Nederland

BREDA, 20081025 -- Vanaf 10 oktober 2008 zijn Van Dijk Printmanagement en Mprint gefuseerd en zullen beide ondernemingen verder gaan onder de naam SUM=.

SUM= beschrijft letterlijk en figuurlijk dat het geheel (de SUM) meer is dan de som der afzonderlijke delen. Anderzijds is de SUM ook de uitkomst van kostenefficiƫnter verlopende processen en natuurlijk de SUM van Van Dijk Printmanagement en Mprint.

SUM= is direct de grootste onafhankelijke printmanagement aanbieder van de Benelux. Wij verzorgen de inkoop, planning, productie en begeleiding van uw marketing-en communicatiematerialen. Zoals bijvoorbeeld marketing items, pos materiaal, outdoor producties, premiums maar ook huisstijl drukwerk. Hierbij kan het gaan om de productie van eenmalige opdrachten waarvoor wij de beste inkoopvoorwaarden garanderen, maar ook om langdurige productieplanning en beheerstrajecten waarbij (inter)nationale logistieke begeleiding vereist is. Als aanbieder van printmanagement zijn wij daarbij niet alleen gefocust op het product, maar ook op de onderliggende interne en externe processen en bovenal het totale resultaat van het concept.

http://www.sumis.com





ingezonden persbericht