Bedrijfsartsen5 is verhuisd


GOES, 20081025 -- Wegens het autoluw maken van de Singelstraat in Goes, zag Bedrijfsartsen5 zich genoodzaakt te verhuizen.

Wederom is het gelukt een karakteristiek pand te betrekken: een gebouw waarin vroeger een school gevestigd was met parkeervoorziening op eigen terrein, namelijk het vroegere schoolplein. Het adres is sinds 22 augustus Westsingel 90-C te Goes.

Binnen de zakelijke markt neemt Bedrijfsartsen5 een unieke positie in. Omdat bedrijven niet meer aangesloten hoeven te zijn bij een arbodienst, maar ook rechtstreeks een overeenkomst mogen sluiten met een (geregistreerde) bedrijfsarts, zagen ca drie jaar geleden een paar bedrijfsartsen kans om bij een krimpende markt een gezonde onderneming op te zetten.

Bedrijfsartsen5 adviseert via een uitermate klantgerichte instelling over verzuim/arbeidsongeschiktheid, waarbij gelijkertijd een fullservice-dienstverlening aangeboden wordt zoals bij grote arbodiensten. Bedrijfsartsen5 wint het daarbij op snelheid, korte lijnen en scherpe tarieven.

Ook de particulier kan echter bij Bedrijfsartsen5 terecht voor (bv) medische keuringen zoals rijbewijskeuringen, scheepvaartkeuringen, enz. Het telefoonnummer is 0113-272360. Ook via de website (www.bedrijfsartsen5.nl) is nadere informatie te vinden.





Ingezonden persbericht