Ingezonden persbericht


Danny Webb en Randy Krummenacher vormen in 2009 het DeGraaf Grand Prix Team

Het enige Nederlandse Grand Prix Team heeft tijdens de laatste Grand Prix van het seizoen in Valencia haar rijderssamenstelling voor het seizoen 2009 bekend gemaakt.

Het team van Arie Molenaar - dat dit seizoen uitkomt in het 125cc wereldkampioenschap met Danny Webb, Stevie Bonsey en Hugo van den Berg - zal het komend seizoen in actie gaan komen in het 125cc wereldkampioenschap met huidig coureur Danny Webb en Randy Krummenacher. Het team zal het komend seizoen tevens de beschikking krijgen over twee officiële fabrieks Aprilia machines - de RSA versie van de Italiaanse fabrikant.

De 18 jarige Krummenacher kwam het afgelopen seizoen uit voor het KTM fabrieksteam maar kende door diverse blessures een moeilijk jaar. Bij het Nederlandse team hoopt de Zwitser op de Aprilia zijn oude niveau weer terug te vinden en mee te strijden in de top van het 125cc wereldkampioenschap.

Danny Webb zal voor het derde seizoen voor het DeGraaf Grand Prix Team uit gaan komen en heeft zich als doel gesteld mee te strijden voor de titel in de lichtste klasse van het MotoGP wereldkampioenschap.