Politie Gelderland-Zuid

Link naar website Meld Misdaad Anoniem

Hatecrimes

Drie verdachten aangehouden

Nijmegen, 25-10-2008 o In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 41-jarige en een 23-jarige man uit Nijmegen en een 28-jarige man uit Bulgarije aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal en overtreding van de opiumwet.

Agenten werden naar de Tollenstraat gestuurd door de meldkamer. Daar zou iemand om hulp verlegen zitten. Die hulpvraag werd niet duidelijk. Wel troffen zij in de Tollenstraat enkele personen aan die bij de komst van de agenten achter geparkeerde autos wegdoken. Toen de agenten wilden uitstappen om poolshoogte te nemen reed er een auto hun richting op. Deze auto reed zich vast op een betonnen paal. De drie verdachten vluchtten de auto uit. Twee van hen konden vrij snel worden aangehouden in de omgeving. Naar de derde verdachte is de politie nog op zoek.

Onderzoek in de omgeving wees uit dat de drie betrokken zijn geweest bij een inbraak in een woning. In die woning trof de politie even later een hennepkwekerij aan. De bewoner, een 23-jarige Nijmegenaar werd aangehouden. Er zou ook illegaal stroom worden afgetapt. De politie onderzoekt de zaak en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. (14)

Laatst gewijzigd 25-10-2008 12:16 | © Regio Gelderland-Zuid |