RTL Group

Bands maken zich op voor beslissende liveoptredens in finale aflevering 'Rock Nation'

Het is zover. De bandleden van Rock Nation maken zich op voor het allesbeslissende concert. Nadat ze de afgelopen weken intensief hebben samengewerkt en samengewoond krijgen Anouk, Daan, Thijs, Noah, Maurits, Astrid, Jean Baptiste, Huub, Jaap en Stephan in de spannende finaleuitzending van Rock Nation op zondag 26 oktober een laatste kans om te bewijzen dat ze in de nieuwe rockband van Edwin Jansen thuishoren. Tijdens een groots opgezet concert in het Paard in Den Haag geven de muzikanten in twee tijdelijk geformeerde bands een spetterend optreden.

Bij dit belangrijke liveoptreden voor vrienden, familie en pers moeten zij de zaal, en vooral Edwin en Dennis, overtuigen van hun muzikale kwaliteiten. Edwin en Dennis kijken en beoordelen wat de muzikanten de afgelopen weken allemaal geleerd hebben en wie er echt klaar voor is om de muziekwereld te veroveren. Uiteindelijk kiest Edwin vijf muzikanten met wie hij de nieuwe band Stereo gaat vormen.

Uitzending: zondag 26 oktober, tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 5.

Website: rocknation.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal van Edwin Jansen en Dennis Weening is op te vragen via onze afdeling Mediadocumentatie op tel: 035-6718553 of mediadocumentatie@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-711 3942 of via kim.van.adelberg@rtl.nl